Notice: Undefined index: brandId in /var/wwwlocal/516/source/webshop.php on line 272
{"categories":[{"title":"Overalls","uriTitle":"overalls","pageTitle":"Werkoverall","visibleInMenu":true,"content":"
Voor veel beroepsgroepen is het prettig of zelfs noodzakelijk om het lichaam volledig te bedekken tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan schilders, klusjesmannen of agrari\u00ebrs. Een overall kan dan echt uitkomst bieden. Er zijn heel eenvoudige werkoveralls op de markt, ook wel bekend als Amerikaanse overall, die hoofdzakelijk bedoeld zijn om het lichaam of de onderkleding te bedekken en schoon te houden. Daarnaast zijn er duurdere overalls met extra kwaliteiten en functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan brandvertragende en antistatische overalls, die veiligheid bieden bij speciale werkzaamheden zoals lassen of werken met spattende chemicali\u00ebn. U vindt deze en nog meer verschillende soorten overalls bij werkoveralls.be.


Diverse overalls
<\/h2>


<\/h2>Bij werkoveralls.be verkopen wij verschillende soorten overalls. Bij ons kunt u kiezen uit bekende topmerken als BT, Bl\u00e5kl\u00e4der, life-Line, HaVeP en JMP Wear. Binnen het ruime assortiment kunt u verder kiezen tussen werkoveralls met ristssluiting of knoopsluiting. Naast de vele kleuren bieden wij ook overalls in een high visibility uitvoering. Hierdoor bent u goed zichtbaar, wat de veiligheid tijdens u werkzaamheden verhoogd. De typische Amerikaanse overall is voorzien van grote zakken voor het opbergen van uw gereedschap. Bij werkoveralls.be kunt u geschikte werkoveralls kopen voor diverse beroepsgroepen. Bekijk ons ruime aanbod en bestel direct!


WERKOverall in uw eigen huisstijl
<\/h2>


<\/h2>Wilt u uw overalls laten bedrukken met een logo, naam, slogan of andere afbeelding? Ook dat is mogelijk bij werkoveralls.be. Herkenbare bedrijfskleding maakt een professionele indruk op uw klanten. Het vergroot tevens uw naamsbekendheid. Voor meer informatie en deskundig advies op maat over bedrukkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag.


Uw werkOVERALL kopen bij werkoveralls.be
<\/h2>


<\/h2>Dankzij onze snelle levering heeft u uw overall binnen enkele dagen in huis. Bij een besteding boven de \u20ac99,- brengen wij bovendien geen verzendkosten in rekening. Pas als u tevreden bent met zowel onze service als met uw bestelling zijn wij tevreden. Is er iets fout gegaan of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn meer dan bereid om u te helpen.<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"6","urlTitle":"overalls","foundLanguageData":false},{"title":"Overalls met kniestukken","uriTitle":"overalls-met-kniestukken","pageTitle":"Overall met kniestukken","visibleInMenu":true,"content":"","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"46","urlTitle":"overalls-met-kniestukken","foundLanguageData":false},{"title":"Overalls Vlamvertragend Antist.","uriTitle":"overalls-vlamvertragend-antist","pageTitle":"Brandvertragende overall","visibleInMenu":true,"content":"
Bent u op zoek naar een brandvertragende werkoverall? Of is dat nog niet genoeg en moet uw overall ook nog antistatisch zijn? In beide gevallen bent u aan het juiste adres bij werkoveralls.be. Bij ons vindt u vlamvertragende en\/of antistatische overall in vijf zeer uiteenlopende modellen, kleuren en prijsklassen, van onder andere de bekende merken Bl\u00e5kl\u00e4der en HaVeP.


Europese veiligheidsnormen voor Brandvertragende overalls en Lasoveralls<\/h2>
Werkgevers zijn er hoofdelijk voor verantwoordelijk dat hun werknemers is bepaalde situaties brandvertragende kleding dragen. Volgens de geldende Europese richtlijnen moeten brandvertragende overall voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Deze kleding is altijd te herkennen aan de EN-code EN ISO 11612 voor vlamvertragende kleding en EN ISO11611 voor laskleding. Een brandvertragende overall kan gemaakt zijn van verschillende materialen, die  van zichzelf niet vlamvertragend hoeven te zijn. De stof is namelijk bewerkt of ge\u00efmpregneerd met een vlamvertrager of brandvertrager; een materiaal dat vuur verhindert of de verbreiding van vuur vertraagt. Bevazet hecht grote waarde aan de veiligheid van zijn klanten. Elke brandvertragende overall in ons assortiment is dan ook EN-gecertificeerd.


Brandvertragende overall bestellen?<\/h2>
Heeft u behoefte aan advies bij het maken van uw keuze voor een brandvertragende overall? Of wilt u meer informatie over bepaalde specificaties? Neem gerust contact op met onze vakkundige klantenservice. We helpen u graag. Wanneer u een keuze gemaakt heeft kunt u uw brandvertragende overall heel eenvoudig bestellen via deze webshop en zorgen wij ervoor dat u hem binnen enkele werkdagen krijgt thuisbezorgd.<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"18","urlTitle":"overalls-vlamvertragend-antist","foundLanguageData":false},{"title":"Overalls Gevoerd","uriTitle":"overalls-gevoerd","pageTitle":" Gevoerde overalls","visibleInMenu":true,"content":"","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"148","urlTitle":"overalls-gevoerd","foundLanguageData":false},{"title":"Kinderoveralls","uriTitle":"kinderoveralls","pageTitle":"Kinderoverall","visibleInMenu":true,"content":"

KINDEROVERALL<\/h2>


<\/h2>

EEN GOEDE KINDEROVERALL, WAAR VINDT U HEM?<\/h2>

Er zijn verschillende reden waarvoor u een kinderoverall nodig kunt hebben. Misschien helpt uw kind graag mee op de boerderij, en gebruikt hij of zij hier liever niet de goede kleren voor. Of misschien wilt u gewoon dat uw kinderen buiten kunnen spelen zonder hun eigen kleren vies te maken. Daarom wilt u graag een kinderoverall kopen, maar u wilt wel een kinderoverall goedkoop aanschaffen. Gelukkig hebben wij een plek waar u een goede kwaliteit kinderoverall kunt kopen voor een betaalbare prijs.


<\/h2>

DE KEUZE IN KINDEROVERALLS<\/h2>

Helaas is er niet enorm veel keuze in kinderoveralls, de meeste kinderen hebben namelijk geen eigen overall nodig. Maar dit betekent niet dat er helemaal geen keuze is. In onze webwinkel genaamd werkoveralls.be vindt u drie verschillende overalls<\/a>. Wij zullen ze voor u doorspreken zodat u de beste keuze kunt maken voor uw kind.
Ten eerste is er de rallyoverall, deze is gemaakt van 100% katoen. Met een prijs van \u20ac15,- is dit \u00e9\u00e9n van de goedkopere opties. Een voordeel van dit model is, is dat hij een lange ritssluiting aan de voorkant heeft, waardoor er absoluut geen viezigheid onder de overall kan komen.
Daarnaast is er de BT-kinderoverall, deze heeft een stofsamenstelling van 65% polyester en 35% katoen en is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Een perfecte overall voor kinderen die lekker buiten willen spelen en vies willen worden, want deze overall is kleurecht en slijtvast, wat hem een lange levensduur geeft. Bovendien hebt u de mogelijkheid om er een leuke opdruk of naam op te laten zetten, zodat uw kind hem nog leuker vindt.
Tot slot de BT-kinderoverall, gemaakt van 100% katoen. Deze kinderoverall heeft een stofkwaliteit van 300 gr\/m\u00b2, dit betekent dat het \u00e9\u00e9n van de sterkere kinderoveralls is. Hij kost dan misschien iets meer met een prijs van \u20ac24,- maar deze overall kan tegen een stootje.

Met deze informatie zijn wij ervan verzekerd dat u een weloverwogen keuze kunt maken wat betreft de aanschaf van een kinderoverall. Waar wilt u de overall voor gebruiken? Welke eigenschappen hebt u hiervoor nodig? Zodra u een antwoord hebt op deze vragen, weet u vanzelf welke overall het meest geschikt is voor u.

Voor volwassenen kunt u ook verschillende werkoveralls kopen. Bekijk op uw gemak ons uitgebreide assortiment in onze webshop. Wanneer u bijvoorbeeld specifiek op zoek bent naar een
brandvertragende overall<\/a>, dan kunt u meer informatie hierover terugvinden op onze daarvoor bestemde pagina.
<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"58","urlTitle":"kinderoveralls","foundLanguageData":false},{"title":"Tuinbroeken","uriTitle":"tuinbroeken","pageTitle":"Tuinbroek","visibleInMenu":true,"content":"
Werkt u graag in de tuin, doet u hier en daar een klusje, of bent u (in dienst van) een hovenier? Dan weet u als geen ander dat werken in de tuin veilige en speciale kleding vereist. Helemaal als tuinieren uw dagelijkse werk is, wilt u professioneel en representatief voor de dag komen bij uw klanten. Ook voor andere beroepsgroepen kunnen tuinbroeken ideaal zijn om in te werken, omdat ze nooit afzakken, comfortabel zitten en gemakkelijk over andere kleding aangetrokken kunnen worden. Een goede heren tuinbroek kopen kan snel en voordelig bij werkoveralls.be.


Diverse tuinbroeken heren
<\/h2>
Bij werkoveralls.be verkopen wij verschillende soorten (veilige) tuinbroeken.  U kunt bij ons kiezen uit bekende topmerken als Tricorp, Bl\u00e5ckl\u00e4der, Herock, Fristads Kansas, HaVeP en FHB. Binnen het ruime assortiment vindt u onder meer exemplaren met en zonder kniestukken, met meer of minder zakken voor het opbergen van u gereedschap, van een zware of iets lichtere kwaliteit stof, in een onopvallende kleur of juist met een high visibility uitvoering. Bij werkoveralls.be kunt u de geschikte tuinbroek kopen voor diverse beroepsgroepen, maar ook voor kindertuinbroeken in verschillende kleuren en maten kunt u bij ons terecht. Wilt u een tuinbroek kopen die vlamvertragend en\/of antistatisch is? Dan verwijzen we u naar die specifieke categorie.


Tuinbroeken kopen in uw eigen huisstijl
<\/h2>
Bedrijfskleding is het eerste wat uw klanten van u te zien krijgen. Mooie, herkenbare werkkleding zorgen voor een professionele uitstraling en dat wekt vertrouwen op. Binnen ons assortiment heeft u een ruime keuze aan kleuren, waardoor er vast iets bij zit dat past bij uw huisstijl. Wilt u hier een logo, naam, slogan, of andere afbeelding op laten drukken? Informeer dan bij onze klantenservice naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.


Uw tuinbroek kopen bij werkoveralls.be
<\/h2>
Heeft u een geschikte tuinbroek gevonden en heeft u deze snel nodig? Door onze snelle levering heeft u uw artikel binnen no time in huis. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten bij een bestellen boven de \u20ac 99,-. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden over uw aankoop bent. Blijkt u achteraf een verkeerde maat besteld te hebben of bent u toch niet tevreden? Bij ons heeft u altijd de mogelijkheid om uw product gratis en zonder opgave van redenen terug te sturen. Bestel direct uw artikel of vraag een offerte aan via onze klantenservice!<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"4","urlTitle":"tuinbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Tuinbroeken Vlamvertragend Antist.","uriTitle":"tuinbroeken-vlamvertragend-antist","pageTitle":"Tuinbroek Brandvertragend Antistatisch","visibleInMenu":true,"content":"","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"19","urlTitle":"tuinbroeken-vlamvertragend-antist","foundLanguageData":false},{"title":"Kindertuinbroeken","uriTitle":"kindertuinbroeken","pageTitle":"Kindertuinbroek","visibleInMenu":true,"content":"","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"59","urlTitle":"kindertuinbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Bodybroeken","uriTitle":"bodybroeken","pageTitle":"Bodybroek","visibleInMenu":true,"content":"
Draagcomfort en bewegingsvrijheid zijn meestal de sleutelwoorden bij het uitzoeken van een geschikte bodybroek. Bij mensen die zwaardere handwerkzaamheden verrichten, of regelmatig op de knie\u00ebn werken, zijn rugklachten een veelvoorkomend probleem. Voor die mensen is het verstandig om in plaats van een gewone werkbroek, een bodybroek te dragen. Omdat deze uw rug altijd bedekt en dus warmer houdt, worden veel rugklachten voorkomen. De bodybroek is bovendien erg handig bij het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden. De bodybroek is het hele jaar door te gebruiken, met een shirt, polo of trui eronder, en als het echt koud wordt met een warme jas erover. Hieronder vindt u onze uitgebreide collectie bodybroeken.


High visibility bodybroek
<\/h2>


<\/h2>Zoals u ziet leveren wij ook zogenoemde \"high visibility\" bodybroeken van het merk HaVeP\u00ae. Deze zijn ideaal voor werkzaamheden binnen de infrastructuur, want langs de weg en bij het spoor is het van levensbelang om goed zichtbaar te zijn. Deze bodybroeken zijn net als de andere bodybroeken verkrijgbaar in meerder maten. Al onze bodybroeken zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen, omdat wij de producten direct bij de leverancier en\/of de fabrikant bestellen.


Een bodybroek in uw eigen huisstijl
<\/h2>


<\/h2>Bij werkoveralls.be kunt u uw bodybroek personaliseren. Met een eigen bedrukking op uw bodybroek verhoogt u de herkenbaarheid van het bedrijf en laat u een professionele indruk achter bij klanten. Voor het toevoegen van een logo, naam, slogan of afbeelding op uw bodybroek kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u hiermee graag verder.


Bodybroeken bestellen bij werkoveralls.be
<\/h2>Na uw aankoop in onze webshop zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel wordt afgeleverd. Wij verkopen de producten uit onze eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. Bij een bestelling boven de \u20ac99,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wij stellen het zeer op prijs als u tevreden bent met uw bestellen. Is er iets fout gegaan of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn meer dan bereid om u te helpen. Bekijk ons aanbod en bestel direct.<\/div>","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"10","urlTitle":"bodybroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Kniebeschermers","uriTitle":"kniebeschermers","pageTitle":"Kniebeschermers","visibleInMenu":true,"content":"
Goede kniebeschermers<\/span> zijn van essentieel belang bij het uitvoeren van handwerkzaamheden. Ze kunnen immers veel vervelende gezondheidsklachten helpen voorkomen<\/span>. Bijvoorbeeld voor bouwvakkers die in de bouw werkzaam zijn. Of denkt u bijvoorbeeld  aan een tuinman of hovenier die zich beroepshalve met tuinaanleg, tuinonderhoud en andere groenobjecten bezighoudt.


Waarom kniekussens<\/h2>


<\/h2>
Er wordt bij het werk op de knie\u00ebn<\/span> veel permanente druk uitgeoefend op de knie, waar de knie over het algemeen niet goed tegen bestand is. Hierdoor kan er op lange termijn (permanente) schade ontstaan, waardoor men niet meer op de knie\u00ebn<\/span> kan werken. Sommige werknemers hebben een voorkeur om dan te werken op de hurken, maar ook dat is op lange termijn een slecht idee, aangezien de kniebanden worden uitgerekt. Rug- en knieklachten<\/span> kunt u voorkomen door te werken met kwalitatief goede kniebeschermers<\/span> die worden aangeboden op
werkbroeken.be<\/a>. Maar ook op deze website Werkoveralls.n<\/a>l<\/span> kunt u makkelijk en veilig bouw kniebeschermers<\/span> kopen.


Welke kniekussens kopen?
<\/h2>
De meeste kniekussens<\/span> zijn eenvoudig in te steken achter de kniestukken van uw werkbroek. Kniekussen van een bepaald merk passen altijd in een
werkbroek met kniestukken<\/a> van datzelfde merk, maar vaak passen ze ook wel in andere werbroeken<\/a>. Bijvoorbeel in dames werkbroek, zaagbroeken<\/a>, werkspijkerbroeken<\/a> en schildersbroeken<\/a>, Bovendien zijn verschillende kniekussens<\/span> voorzien van een kniprand waardoor u ze heel eenvoudig zelf kunt inkorten en passend maken.<\/div>","adviceUrl":"","id":"11","urlTitle":"kniebeschermers","foundLanguageData":false},{"title":"Regenoveralls","uriTitle":"regenoveralls","pageTitle":"","visibleInMenu":true,"content":"","adviceUrl":"","id":"116","urlTitle":"regenoveralls","foundLanguageData":false},{"title":"Regentuinbroeken","uriTitle":"regentuinbroeken","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","id":"119","urlTitle":"regentuinbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Schildertuinbroeken","uriTitle":"schildertuinbroeken","pageTitle":"Schilderstuinbroeken en -overalls","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/overall-kopen.html","id":"86","urlTitle":"schildertuinbroeken","foundLanguageData":false},{"title":"Tuinbroeken met kniestukken","uriTitle":"tuinbroeken-met-kniestukken","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","id":"131","urlTitle":"tuinbroeken-met-kniestukken","foundLanguageData":false},{"title":"Wegwerpoveralls","uriTitle":"wegwerpoveralls","pageTitle":"","visibleInMenu":false,"content":"","adviceUrl":"","id":"106","urlTitle":"wegwerpoveralls","foundLanguageData":false}],"websites":[{"active":false,"url":"https:\/\/www.werkbroeken.be\/","title":"werkbroeken.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkbroeken.nl\/","be":"https:\/\/www.werkbroeken.be\/","fr":"https:\/\/www.werkbroeken.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkbroeken.gb\/","de":"https:\/\/www.arbeitshosenexpert.de\/"},"enableInBanner":true},{"active":false,"url":"https:\/\/www.werkjassen.be\/","title":"werkjassen.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkjassen.nl\/","fr":"https:\/\/www.werkjassen.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkjassen.gb\/","de":"https:\/\/www.werkjassen.de\/","be":"https:\/\/www.werkjassen.be\/"},"enableInBanner":true},{"active":true,"url":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/","title":"werkoveralls.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoveralls.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoveralls.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoveralls.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoveralls.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoveralls.de\/"},"enableInBanner":true},{"active":false,"url":"https:\/\/www.werkoverhemden.be\/","title":"werkoverhemden.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkoverhemden.nl\/","be":"https:\/\/www.werkoverhemden.be\/","fr":"https:\/\/www.werkoverhemden.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkoverhemden.gb\/","de":"https:\/\/www.werkoverhemden.de\/"},"enableInBanner":true},{"active":false,"url":"https:\/\/www.werkschoeisel.be\/","title":"werkschoeisel.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkschoeisel.nl\/","be":"https:\/\/www.werkschoeisel.be\/","fr":"https:\/\/www.werkschoeisel.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkschoeisel.gb\/","de":"https:\/\/www.werkschoeisel.de\/"},"enableInBanner":true},{"active":false,"url":"https:\/\/www.werkshirts.be\/","title":"werkshirts.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werkshirts.nl\/","be":"https:\/\/www.werkshirts.be\/","fr":"https:\/\/www.werkshirts.fr\/","gb":"https:\/\/www.werkshirts.gb\/","de":"https:\/\/www.werkshirts.de\/"},"enableInBanner":true},{"active":false,"url":"https:\/\/www.werktruien.be\/","title":"werktruien.be","extensions":{"nl":"https:\/\/www.werktruien.nl\/","be":"https:\/\/www.werktruien.be\/","fr":"https:\/\/www.werktruien.fr\/","gb":"https:\/\/www.werktruien.gb\/","de":"https:\/\/www.werktruien.de\/"},"enableInBanner":true}],"loginData":false,"webappSession":false,"urlContentType":false,"isSystemAdmin":false,"pinTerminal":false}
Fatal error: Api result is wrong for url: (https://systeem.werkbroeken.nl/api/model_session/getMainWebsiteData) result: in /var/wwwlocal/core_local/source/class/api/peerApiConnection.php on line 115